Bli medlem i Karmøylista

Vi hører på lokalbefolkningen, og det er nettopp derfor vi trenger din støtte. Vi vet nemlig at innbyggerne i Karmøy er best i stand til å vurdere hva som vil tjene interessene til Karmøy sin befolkning.

Som medlem velger du selv hvor aktiv du ønsker å være i politikken, og du får muligheten til å ta del i alle våre politiske saker og aktiviteter.

Hvorfor Karmøylista?

… Fordi Karmøys utvikling skal skje på lokalfolkets premisser

– Karmøylista er en tverrpolitisk valgliste som skiller seg ut ved å være politisk uavhengig fra de etablerte, landsdekkende partiene.

– Våre representanter kommer fra hele kommunen, og er engasjerte innbyggere med bred erfaring fra privat næringsliv, offentlig virksomhet, lag, foreninger og politisk virksomhet.

– Vår politikk bygges på Norges Grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssynet og humanistiske verdier. Våre viktigste politiske områder omhandler ombudsrollen, næringsliv, eldreomsorg, skole/oppvekst og infrastruktur.

– Karmøylista tar ombudsrollen på største alvor, og har mange års erfaring med å bistå innbyggere i saker som opptar den enkelte.

Karmøylista stiller til valg ved Kommunevalget 2023.

7. gode grunner til å bli medlem

1. Du vil bli kjent med våre politikere, og få en dypere forståelse av vår politikk.

2. Diskutere politikk og samfunnsspørsmål sammen med våre politikere og likesinnede.

3. Invitasjon til arrangementer og møter.

4. Du vil være med på å utvikle Karmøys fremtid der «hvor skoen trykker».

5. Jevnlig informasjon om politiske saker.

6. Jobbe med sakene du brenner for.

7. Muligheten til å påvirke hva som skjer i ditt område.

Velg medlemskap og bli medlem

Trykk på en av «Betal med Vipps» knappene under for å gå direkte til betaling. Eller send en epost til e_lisabeth_@hotmail.com.